Ja ja

De här blogguppehållen tycks bli längre och längre. Men så lever jag också det hektiska och actionfyllda livet värdigt en Erasmus-student. Igår hade jag t.ex. franskatimme. Och dagen före det var så bråd att jag inte ens hann ta på mig något annat än pyjamas. Alla säsonger av Dexter ser liksom inte sig själva. Sånt kräver uppoffringar. Och då får bloggen ha förståelse för att den blir lite lidande.

Men jo. Jag har faktiskt gjort rätt mycket roligheter på sistone. Vi har t.ex. firat eid genom att gå på det enorma ambulerande nöjesfält som rotade sig under september-november på stadens största gata, till bilisternas förtvivlan. Det var rätt kul. Vi åkte en fullkomligt värdelös spöktunnel och såg världens deppigaste karusell:



De såg så ledsna ut de stackars ponnysarna... Maken ville dock inte ställa upp på att avleda allas uppmärksamhet så att jag kunde befria de små liven och låta dem galoppera bort i solnedgången. Nästa år så.

Sen beundrade vi det överdimensionerade pariserhjulet. Från den bästa vinkeln. Det vill säga från marken. Här ägnar vi oss minsann inte åt några extremsporter!



Någon vecka senare var det dags att åka till Bryssel och möta upp broder medelst sambo. Där gick vi på seriemuséet där vi bland annat såg en väldigt maskulin och respektingivande återgivning av Lucky Luke:



Lite fönstershopping hann vi också med:



Hann dock inte bedriva så mycket spetsforsking just här (höhö) utan vi spetsade in oss (dubbel-höhö) på Grand Place och Eu-kvarteren istället. Tjusigt alltihopa.



Sen bar det av tillbaka Liège.

Sen har jag också hunnit med att bjudas på hemlagad sushi av min japanska bekanta och det var så gott. Så. Gott. Kommer aldrig mera kunna äta köpt sushi nu när mina smaklökar erfarit en så delikat standard. Men det var trevligt.

Och nu ska jag snart iväg på höstens höjdpunkt! En Erasmus-utflykt till en chokladfabrik! Ska bli väldigt spännande. Planerar att inhandla två-tre oumpa-loumpier att ge bort i julklapp. Fler än så kan bli lite meckigt att få igenom tullen tänker jag mig.
/brev från exilen
rss
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!